Nieuws


Hoe snel vind jij de uitweg in ons maïsdoolhof?

Ontdek het reuzegroot labyrint van 3 hectare aan provinciedomein Het Vinne. De Winning stond, samen met boer Vanhees, in voor de creatie en aanleg van dit immense doolhof. Vind jij onmiddellijk de juiste weg of loop jij hopeloos verloren in deze wirwar van gangen? Een leuke gezinsactiviteit voor jong en oud! Alvast veel plezier en heel veel succes!

Neem alvast een kijkje vanuit de lucht!

Verder lezen


De Winning lanceert na het blonde streekbier 7PK ook de donkere versie 9PK

Van vos naar Vlaams roodbruin, van zeven naar negen paarden

7PK heeft strijdkracht gewonnen met een nieuw veulen. En niet zomaar één. Extra paardenkracht voor een Vlaams roodbruin streekbier. Het nieuwe bier draagt de naam 9PK en is een vervolg op de blonde 7PK. PK staat voor PaardenKracht. 9PK is een donker haverbier van negen procent alcoholvolume dat je wederom doet hinniken. Gebrouwen met organische ingrediënten en gelagerd met eikenhout, geeft 9PK een zoet vanillearoma met licht hoppige toetsen. In dit brouwsel zit niet alleen hergisting, maar ook de passie voor het werkende trekpaard. Het bier wordt ook deze keer samen met Brouwerij Anders gebrouwen.

Verder lezen


De Winning dienst opleiding & begeleiding wordt emino

We schrijven toekomst. Vanaf 1 januari 2018 bundelen De Winning dienst Opleiding en Begeleiding, De Ploeg, De Poort, Jobcentrum en Job-Link krachten én expertise in emino. 

Verder lezen