Nieuws


KamerPlantenAsiel t.v.v. het goede doel

Zondag 18 september zet De Winning, samen met Talea en Centrum Duurzaam Groen de deuren van de vestiging in Genk (Troisdorflaan 19) open en kan je plantjes die wij nu al met heel veel liefde en zorg omringen een tweede thuis geven! Ook potten, stekjes en macrame sleutelhangers zijn verkrijgbaar.

We voorzien die dag tal van randactiviteiten om er voor jong en oud een leuke namiddag van te maken. Wie kan er het beste en vooral het hoogste bierbakklimmen? Maak je eigen gepersonaliseerde insectenhotel of nestkastje of leer van de beste hoe je zaadbommen of bloemenverdelers kan maken! Centrum Duurzaam Groen geeft je meer info en handige tips & trics over het houden van kippen.

Een drankje en gebak is aan zeer democratische prijzen verkrijgbaar.
 
WIN! WIN! WIN!
We organiseren ook een tombola waarbij de winnaar naar huis gaat met een tuinbank die ter plaatse gemaakt zal worden.

De opbrengst gaat integraal naar buurthuis vzw De Sfeer in Genk en kinder- en zorgboerderij vzw Stal De Groenen Dijk in Maaseik.
 
Oproep! Heb jij trouwens nog kamerplantjes die het niet zo goed doen? Of bloempotjes die je niet meer gebruikt? Breng ze binnen en wij geven ze een tweede thuis.

Meer info
liesbeth.hertogen@dewinning.be