Bakkerij en koffiehuis ComPani

ComPani is opgericht door mensen die lokaal en sommigen internationaal actief zijn rond ontwikkelingssamenwerking en fairtrade. Het is een bakkerij en koffiehuis in het centrum van Houthalen. Je kan er terecht voor je dagelijks brood, een lekker broodje, hartig gebak, een verse tas soep of een overheerlijke pizza. Daarnaast kan je ter plaatse ook gezellig een tasje koffie drinken en proeven en genieten van al hun lekkers. Er worden ter plaatse ook diverse activiteiten georganiseerd: film, voorstellingen, lezingen, … 

Kansen geven
ComPani staat voor lekker, puur en eerlijk eten. Wij geloven in korte keten, in lokale en kleinschalige productie, in authentieke en eerlijke producten en in weten wat je eet. ComPani is niet alleen eerlijk eten maar ook een middel om nog veel meer te realiseren dan enkel lekker en gezond eten. Alles wat we doen, doen we met bijzondere aandacht en omkadering voor onze medewerkers. Hen laten groeien, is onze grootste realisatie.

Korte keten
Op de kaart vind je eerlijke en smaakvolle producten volgens het principe van de korte keten. De groentjes komen uit onze eigen biotuin, het vlees van onze biologisch geteelde dieren, en onze leveranciers zijn lokale boeren. Voedsel dat met liefde en vakmanschap werd geteeld en klaargemaakt, van zaadje tot op je bord.

Bekijk hier onze kaart. 

Wil je graag reserveren of een feestje organiseren? We helpen je graag verder.

Contacteer ons via t. 011 94 60 79 of compani@dewinning.be

Openingsuren

! CORONA update 

* Onze bakkerij blijft open voor afhaal! Onze bakkers bakken voort en voor jedagelijks brood, taart, hartig gebak, broodjes, ... kan je dus nog steeds terecht bij ons!

Onze openigsuren zijn wel aangepast. Wij zijn op en op woensdag en vrijdag van 9 tot 12.30 uur en op zaterdag van 8 tot 12.30 uur.

 

* Door de verstrengde maatregelen die de overheid heeft opgelegd, is ons koffiehuis wel gesloten. Dit vanaf 19 oktober en tot nader bericht.  

 

* Bij je thuis genieten van onze heerlijke videe, stoofvlees, balletjes in tomatensaus, lasagna, chili con carne ...? Dat kan! Breng een bezoekje aan onze hoevewinkel in Lummen. Al onze bereide gerechten kan je immers ook aankopen in onze hoevewinkel. Thuis op restaurant, dankzij De Winning!

#zorgvoorelkaar #samentegencorona #staysafe

 

Tijdelijke openingsuren 

  • woensdag: van 9 tot 12.30 uur
  • vrijdag: van 9 tot 12.30 uur
  • zaterdag: van 8 tot 12.30 uur
  • maandag, dinsdag, donderdag en zondag: gesloten

Adres
ComPani | Dorpsstraat 45 | 3530 Houthalen-Helchteren | t. 011 94 60 79 | compani@dewinning.be

Volg ons op Facebook!

Zo blijf je op de hoogte van onze nieuwigheden en acties: https://www.facebook.com/ComPaniHouthalen/