KarWij, van zaadje tot op je bord

KarWij, van zaadje tot op je bord(H)eerlijk, lekker, lokaal en sociaal 

Onder het merk KarWij brengen we alle diensten en producten onder van De Winning groep die met voeding te maken hebben. 

KarWij produceert voeding op een duurzame, eerlijke, integere en gezonde manier. De producten uit onze keten bieden we aan in ons eigen ecosysteem van winkels en horeca. Zo slagen we erin om voeding van het zaadje in de grond tot je bord op de tafel te brengen. Daarbij laten we niet alleen groenten, fruit en vee groeien. Maar ook mensen. KarWij werkt met mannen en vrouwen die net zo hard willen groeien als de groenten in onze biotuin.

In onze bistro’s, ons Eetkafee en ons koffiehuis kan je genieten van lekkere gerechten én van de wetenschap dat je met elke hap bijdraagt aan meer kansen voor meer mensen. Smaakt dat naar meer? Bezoek dan zeker een van onze horecazaken!

Wil je nu alvast graag meer weten? Lees onze KarWijkrant ...
In onze KarWijkrant lees je alles over ons eigen merk KarWij, en vooral over de mensen die zich elke dag opnieuw inzetten voor al die lekkere producten. Dat begint met het melken van de koeien, het telen van de groentjes, het bakken van de koekjes en draaien van het ijs, tot het lachende gezicht achter de toonbank van de winkel of de bistro.

Heb je graag een gedrukt exemplaar? Die vind je in onze bistro’s: Bovy en de borre of in ons Eetkafee De Winning, en bij onze bakkerij en koffiehuis ComPani. Of stuur een mailtje naar karwijkrant@dewinning.be

Smakelijk!