Met elke frisse slok steun je onze activiteiten voor mens en paard

Je hebt ons zeker al eens aan het werk gezien in de Limburgse bossen! Onze trekpaarden en hun voermannen slepen er boomstammen naar de rand van het bos en behoeden zo de natuur voor zware machines. Ook op onze KarWij-boerderij tonen onze trekpaarden hun kracht en houden ze een verloren ambacht levend.
Onze PK-haverbieren zijn een ode aan onze krachtpaters. Bovendien draag je met elke slok bij tot het inclusieve verhaal van De Winning, waar mensen volop kansen krijgen.
PK staat voor paardenkracht, de kracht die we ook doorgeven aan onze medewerkers. (H)eerlijk, toch?

7PK is een typische, Belgische blonde tripel van 7%, gebrouwen op traditionele wijze. Rechttoe rechtaan. De verschillende hopsoorten zorgen voor een lichte en zacht bittere afdronk, terwijl de haver voor een elegant rond en smeuïg mondgevoel zorgt. Een ode aan oude, vervlogen tradities.

9PK is een donker haverbier met een alcoholvolume van 9%. Het werd gelagerd met mild gebrande eik: de eiken chips in combinatie met gebrande mouten geven een uitgesproken vanillezoete toets. De haver zorgt voor een extra rond en smeuïg mondgevoel. Een moderne versie van oude tradities.

NIEUW! De PK limited editions zijn heel exclusief in onze KarWij-horecazaken te krijgen. De voorraad van elk nieuw brouwsel is beperkt, dus mis het niet!
Welk verrassend haverbier kan je nu proeven? De LMTD IPA! IPA staat voor India Pale Ale en is een extra hoppig bier. Het werd aanvankelijk gebrouwen om de lange afstand tussen Engeland en India te overbruggen zonder smaakverlies. Onze LMTD IPA heeft een alcoholvolume van 6,3% en werd met uitsluitend Belgische hopsoorten en mouten gebrouwen bij brouwerij Ter Dolen. In één slok proef je België en reis je naar India en weer terug. 

Meer info
Stijn Pollaris | t. 0479 79 58 30 | stijn.pollaris@dewinning.be
www.pkbier.be