Ambachtelijke en biologische bakkerij

De Winning produceert echt Vlaams biologisch brood

De Winning heeft een ambachtelijke en biologische bakkerij. Hier produceren wij dagelijks honderden broden, koeken, groentetaarten en stokbroden uit onze ovens.

Wil je brood, iets hartigs of zoets, dan kan je dit bij ons bestellen.

Wat is een biologische bakkerij?

Het “dagelijks brood” staat doorgaans symbool voor ons hele voedingspakket. Met dit basisproduct wordt echter gangbaar veel geknoeid: toevoegingen, verbeteraars, genetisch gemanipuleerde enzymen en gisten, etc. Wij bieden daarentegen gezonde en evenwichtige producten, zonder toevoegingen!

Bio voeding is gezond en evenwichtig. Deze is vrij van schadelijke stoffen zoals kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en chemicaliën. Dit komt uw lichaam ten goede. Het is bovendien smaakvoller dan de conventionele producten en wordt op ambachtelijke wijze geproduceerd. In onze broden worden geen bindmiddelen, bewaarmiddelen of broodverbeteraars gebruikt.

Onze producten

Onze producten hebben succes bij de leden van de Voedselteams in Vlaams-Brabant, ze worden verkocht aan een aantal groothandelaars en worden bedeeld in onze lokale broodronde.

Wil je meer informatie omtrent onze biologische bakkerij of genieten van onze producten? Neem dan contact op met onze verantwoordelijke bakkerij.

Meer info

t. 016 77 14 80 | bestellingen@dewinning.be