Nieuws


De Winning lanceert na het blonde streekbier 7PK ook de donkere versie 9PK

Verder lezen


De Winning dienst opleiding & begeleiding wordt emino

We schrijven toekomst. Vanaf 1 januari 2018 bundelen De Winning dienst Opleiding en Begeleiding, De Ploeg, De Poort, Jobcentrum en Job-Link krachten én expertise in emino. 

Verder lezen


Duurzaamheidsverslag 2016

Met trots stellen we ons vierde duurzaamheidsverslag voor. In dit rapport staan we stil bij de verwezenlijkingen en de toekomst van de winning groep. Niet alleen intern of rond onze eigen kerktoren, we kijken ook naar onze impact op de wereld rond ons. Op onze medewerkers, onze doelgroep en de organisaties waarmee we samenwerken. Veel leesplezier!

Verder lezen


Kom op voor Werk bij Kanker!

Steeds meer ondernemingen worden geconfronteerd met medewerkers die te maken krijgen met kanker – hetzij omdat ze zelf de diagnose kanker krijgen, hetzij als mantelzorger. U kan als werkgever een verschil maken.

Hoe gaat u als werkgever om met medewerkers die geconfronteerd worden met kanker? Wat is het effect op het functioneren van uw medewerker en het team? Hoe zorgt u voor een succesvolle werkhervatting? En hoe verankert u dit in uw personeelsbeleid?

Ons trainingsaanbod biedt een antwoord op uw vragen.

Verder lezen


KOOKmakkelijk op ROB TV

Geniet van biologisch geteelde, lokaal geproduceerde ingrediënten en rechtstreeks van de boerderij tot in uw keuken! Wij leveren de KOOKmakkelijk-tas met daarin: Lekkere, verrassende recepten met lokale ingrediënten van het seizoen vol bio! Alle gerechten zijn makkelijk te bereiden. Relinde en Sabien vertellen hoe het werkt.

Verder lezen


Lokaal & Speciaal: nieuwe toeristische arrangementen in Zuid-Limburg

Enkele Limburgse sociale economie bedrijven, waaronder De Winning, creëren negen nieuwe toeristische arrangementen onder de noemer Lokaal & Speciaal.

Verder lezen


Sociale, bewuste ondernemers in Vlaams-Brabant

Leer het aanbod van onze afdeling in Kortenaken kennen in de nieuwe brochure van de Provincie Vlaams-Brabant.

Verder lezen


KOOK MAKKELIJK

 WAT ETEN WE VANDAAG? 

                                  Geniet van biologisch geteeld,
            lokaal geproduceerd en rechtstreeks van de boerderij! 
 

Verder lezen


De kerkuil

De Winning heeft ook een nestkast opgezet voor de kerkuil.
Wil je deze met eigen ogen zien? Volg dan onze live webcam hier.

Verder lezen